Èxit de participació a la manifestació independentista de la Diada d’enguany a Barcelona. Malgrat la divisió dels partits polítics i els intents d’alguns sectors de desmobilitzar la ciutadania en relació amb aquesta manifestació, la gent va tornar a sortir massivament al carrer per la Diada per reclamar la independència, en una mobilització convocada per l’Assemblea que va aplegar 700.000 persones.

PUBLICITAT

Una mostra d’aquest increment de participació respecte de l’any passat va ser que l’Assemblea Valls-Alt Camp va exhaurir absolutament totes les places de bus i totes les samarretes. Així, els busos disponibles es van omplir fins a l’últim seient, amb 230 persones. Igualment, totes les 250 samarretes de què es disposava es van exhaurir, fins al punt que s’han demanat noves samarretes per gestionar comandes posteriors a la manifestació.

D’altra banda, l’ANC Valls-Alt Camp inaugurarà el nou local a la plaça dels Alls el dissabte 24 de setembre a la tarda, amb un acte i un sopar popular posterior que comptarà amb la presència del vicepresident de l’entitat, Jordi Pesarrodona, i algunes actuacions musicals. També s’hi podrà visitar l’exposició dels 10 anys de l’Assemblea. Els tiquets per al sopar, que valen 5 €, es poden adquirir al mateix local els dimarts de 18 a 20:30 h.

A més, el dijous 22 de setembre està previst que comenci el nou cicle de xerrades mensuals “Objectiu independència”. En aquesta ocasió es comptarà amb la participació de Jordi Matas, president de la Sindicatura Electoral de l’1 d’Octubre, a qui han de tornar a jutjar perquè l’Audiència de Barcelona ha ordenat repetir el judici en què se’l va absoldre. El catedràtic de la Universitat de Barcelona impartirà la xerrada amb el seu advocat, el vallenc Ramon Setó, a dos quarts de vuit del vespre a la plaça dels Alls.

PUBLICITAT