El Centre de Lectura i l’Associació de l’Orgue de Valls impulsen un nou projecte educatiu que té la voluntat que els centres de Valls i Picamoixons descobreixin l’instrument que es troba a l’interior de l’Església Arxiprestal de Sant Joan.

PUBLICITAT

La iniciativa, que ha comptat amb la col·laboració de la regidoria d’Educació i Política Lingüística de l’Ajuntament de Valls i el Centre de Recursos Pedagògics de l’Alt Camp, i a més s’emmarca dins el Pla Educatiu d’Entorn, estarà destinada a l’alumnat de 5è de Primària, els quals realitzaran visites guiades a l’instrument, treballaran amb material pedagògic i a final de curs interpretaran una cantata.

El president del Centre Lectura, Pol Montserrat, explica la filosofia del projecte.

La cantata, amb el títol “Amunt, amunt! Una cantata d’altura”, ha estat creada pels vallencs Roger Roig i Josep Mateu. Es tracta d’una peça per a orgue i que inclou cinc cançons referents a temàtiques vallenques.

PUBLICITAT