Aquest dissabte 17 de setembre torna el cicle “Reviu el Centre Històric. Festa  i cultura al carrer”. La proposta, organitzada per l’Ajuntament de Valls, omplirà els carrers i places del nucli antic d’activitats lúdiques i familiars tots els dissabtes al matí. El projecte, impulsat per les regidories de Centre Històric i Cultura, a més de ser una aposta lúdica i festiva de caràcter estable a la ciutat, vols atreure tots els vallencs i les vallenques per redescobrir aquesta zona. Així ho explica, la regidora d’Urbanisme i Centre Històric, Sònia Roca.

PUBLICITAT

La segona edició del cicle tindrà inflables aquest dissabte, l’1 d’octubre i el 5 de novembre. Pel que fa els espectacles itinerants es podran veure “Insects” (24 de setembre), l’Stromboli Jazz (8 d’octubre), El meu amic Brutus (15 d’octubre) i Tomasa, la Xatarrina (19 de novembre).

D’altra banda, el 12 de novembre hi haurà un Vermut swing i el dia 26 un minigolf. A l’igual que els inflables aquests actes es faran a la plaça del Museu Casteller de Catalunya.

De les deu propostes agendades, totes començaran a les 11 del matí, excepte el Vermut Swing que s’iniciarà una hora més tard.

PUBLICITAT