Aprofitant la commemoració del 15è aniversari, la Colla Gegantera La Pessigolla comença una nova etapa. Ho farà en un nou local social més gran i adequat a les actuals necessitats a partir d’associar-se amb un projecte cultural amb la Societat Coral Aroma Vallenca, una de les entitats més antigues de la ciutat amb més de 160 anys d’història.

PUBLICITAT

Amb el canvi de seu social, del carrer Avenir al carrer Sant Antoni, en ple històric, l’entitat vol guanyar més visibilitat. Així ho explica, el president de la Colla Pessigolla, Sergi Iglesias.

Pel que fa la Societat Coral Aroma Vallenc celebra aquesta annexió, fet que li permetrà unir esforços per seguir treballant per la cultura popular i tradicional catalana, sota el mateix sostre. Escoltem el seu president, Joan Torné.

El trasllat de local de la Colla Gegantera La Pessigolla s’efectuarà aquest dissabte 17 de setembre, a partir de les sis de la tarda, amb una cercavila, la inauguració de la seu social i la descoberta d’una placa; i un brindis amb cava per a tothom.

PUBLICITAT