Un cop completada una pretemporada intensa, l’Atlètic de Valls encara la recta final de preparació del partit de la primera jornada del grup 3 de 3a Catalana davant el Calafell. El partit es disputarà aquest diumenge, a partir d’un quart de vuit del vespre, a l’estadi Municipal d’aquesta localitat de la comarca del Baix Penedès.

PUBLICITAT

El conjunt, dirigit per Sergi March, aspira a quedar el més amunt possible en la classificació després d’una temporada passada marcada per un inici amb mals resultats que els van col·locar a la part baixa de la taula.

Precisament, l’Atlètic de Valls presentava el passat dissabte 10 de setembre, a el Vilar, a tots els equips base. A més del primer equip masculí, el club comptarà em aquesta campanya 2022-2023 amb un aleví femení, un infantil femení de futbol 7 i un juvenil femení.

La presentació dels equips, que va comptar amb l’assistència de diverses autoritats, va incloure el Torneig Ciutat de Valls amb un partit entre el primer equip masculí  i la Pobla de Mafumet B. El resultat va ser favorable als pobletans per 0-7.

PUBLICITAT