4 victòries i 1 derrota és el balanç actual de resultats de la pretemporada 2022-2023 de la Unió Esportiva Valls. En les dues setmanes que resten de preparació abans del començament de la lliga, els blancs-i-vermell es troben en un bon estat físic i amb ganes de seguir guanyant els partits amistosos.

PUBLICITAT

De moment, aquest diumenge rebran, a partir de dos quarts de set de la tarda, a el Vilar, el Parets del Vallès, equip de 1a Catalana, tot i que es troba enquadrat en un altre grup. El tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla, destaca el bon treball del grup.

Després de l’amistós contra el Parets, els vallencs encara disputaran un triangular abans de començar oficialment la competició domèstica. Serà el proper dissabte 24 de setembre, a l’estadi Municipal de Reus, contra el Reddis i l’Alpicat.

PUBLICITAT