L’Ajuntament de Valls s’ha compromès amb els regants de Valls a desbloquejar la segona fase del projecte de modernització del reg a les zones dels torrents i hortes de Valls que té un valor de 4,2 milions d’euros. Així ho ha afirmat l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, en una reunió avui amb la Comunitat General de Regants per parlar del greuge que està causant a les collites.

PUBLICITAT

El director dels serveis territorials a Tarragona, Àngel Xifré, explica que el bloqueig ve de la reclamació al Tribunal Català de Contractació del Sector Públic de la Generalitat per part d’una empresa que no va ser seleccionada per a dur l’obra fa nou mesos. El director considera una anomalia que el recurs encara no s’hagi resolt.

Xifré assegura que des del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural fa mesos que demanen al tribunal que resolgui aquesta problemàtica per a poder engegar unes obres “importants per a Valls” i celebra que l’ajuntament se sumi amb aquesta de demanda.

PUBLICITAT