La Colla Vella dels Xiquets de Valls es van lluir a la diada d’ahir diumenge per les festes de Santa Tecla a Tarragona descarregant el 2 de 8 sense folre, el primer de l’era postpandèmica. La Vella va acompanyar als Xiquets de Tarragona, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca en aquesta diada on es van deixar veure castells de gamma extra.

PUBLICITAT

La primera ronda els vallencs i vilafranquins iniciaven amb el 3 de 9 amb folre, mentre que les locals ho feien amb el 4 de 9 amb folre per part de la Jove de Tarragona i el 5 de 8 pels Xiquets de Tarragona.

Per la segona ronda arribava la cirereta del pastís per part de la Colla Vella Xiquets de Valls descarregant el 2 de 8 net, el mateix castell que una setmana abans despertava la polèmica a la plaça del Blat durant la diada castellera per la vigília de l’11 de setembre. Per part de la resta de colles els Castellers de Vilafranca descarregaven el 4 de 9 amb folre i les dues colles tarragonines descarregaven el 3 de 9 amb folre.

A la tercera i última ronda els vallencs intentaven el 4 de 9 amb folre i pilar, però quedava en intent i acabarien la diada amb el 4 de 9 amb folre sense el pilar. El cap de colla, Albert Martínez, valorava positivament la diada especialment després de l’actuació en la segona ronda.

Els Castellers de Vilafranca assaltaven també la gamma extra amb el 2 de 9 amb folre i manilles, la Jove de Tarragona el 5 de 8 i els Xiquets de Tarragona el 2 de 8 amb folre.

Per finalitzar, a la ronda de pilars la Colla Vella Xiquets de Valls portaria a plaça el 7 amb folre, els Castellers de Vilafranca descarregaven el 8 amb folre i manilles i la Jove de Tarragona i Xiquets de Tarragona amb pilars de 5 ambdues.

PUBLICITAT