Després de carregar el 2de8 net a la vigília de la Diada Nacional, la Colla Joves Xiquets de Valls afrontava dissabte una actuació plàcida a la festa major petita d’Altafulla.

PUBLICITAT

A la plaça del Pou, els del carrer d’en Gassó completaven el 4de8, el tretzè 5de8 de l’any i el 3de8. Al final de la diada, el cap de colla, Pere Rico, gairebé descartava tornar-hi amb la gamma extra fins al Concurs de Castells.

I és que la Joves té aquest diumenge la diada de la Mercè de Colles Convidades de Barcelona, a la plaça de Sant Jaume, a partir de les dotze del migdia, cita que compartiran amb els Castellers de Barcelona i els Minyons de Terrassa.

Tornant a Altafulla, els Xiquets de Reus descarregaven el 2de7, el 4de8 i el 5de7.

Els amfitrions, els Castellers d’Altafulla, a una setmana de la seva participació al Concurs de Castells de Torredembarra, s’apuntaven el 2de6, el 3de7 i el 5de6.

PUBLICITAT