Més enllà d’explicar la prèvia i el post als espais informatius, Ràdio Ciutat de Valls aposta pels directes esportius i castellers en aquesta nova temporada.

PUBLICITAT

Per tercera temporada consecutiva, tornem a oferir els millors partits de futbol de la Unió Esportiva Valls a 1a Catalana i els de bàsquet a la Lliga EBA del Club Bàsquet Valls en col·laboració amb EsportPlus TV i CB Valls TV. Tampoc no ens oblidem d’explicar la trajectòria de l’Atlètic de Valls, l’Hoquei Club Valls, el bàsquet femení, els èxits de la Marta Galimany i la resta d’esport local.

Pel que fa els castells, seguirem molt a prop el final de temporada de les dues colles dels Xiquets de Valls amb el Concurs de Castells (2 d’octubre) i la diada de Santa Úrsula (23 d’octubre) com a actuacions més destacades.

El redactor de Ràdio Ciutat de Valls, Èric Rosique, ens explica quins continguts esportius i castellers podrem a escoltar enguany a Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT