Aquest 1 d’octubre farà cinc anys del referèndum d’independència, i l’Assemblea Valls-Alt Camp ultima els preparatius per facilitar la participació de la població en els actes que s’organitzin.

PUBLICITAT

Així, el Consell per la República ha organitzat per a aquest dia, a les cinc de la tarda, una manifestació davant l’Arc de Triomf de Barcelona per reivindicar la victòria en el referèndum. La convocatòria té el suport de l’ANC, Òmnium, l’AMI, la Intersindical i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Per participar-hi, l’ANC Valls organitza busos, que sortiran a les 14:30 de l’estació de busos de Valls. Els tiquets, al preu de 10 €, es poden adquirir al local de l’Assemblea, a la plaça dels Alls, els dimarts de 18 a 20:30.

D’altra banda, la plataforma Valls per la República, conformada per totes les entitats i els partits independentistes de la ciutat, també prepara una commemoració de l’1 d’octubre a Valls, que tindrà lloc al migdia perquè sigui compatible amb la mobilització de Barcelona.

En paral·lel, aquest dijous, a dos quarts de vuit del vespre, a la plaça dels Alls, l’ANC Valls comença el cicle mensual de xerrades “Objectiu Independència” amb la participació del president de la Sindicatura Electoral de l’1 d’Octubre, Jordi Matas i el seu advocat, Ramon Setó.

A més aquest dissabte al vespre, tindrà lloc la inauguració del nou local i un sopar popular que comptarà amb la presència del vicepresident de l’Assemblea, Jordi Pesarodona.  

PUBLICITAT