Aprendre a conservar i restaurar un moble, aprofundir en el tècnica de la ceràmica o iniciar-se en la pintura i el dibuix… Aquestes són les propostes que ofereix l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona a Valls durant el darrer trimestre de l’any.

PUBLICITAT

Les inscripcions per aquests cursos monogràfics presencials es poden formalitzar a través de la web de l’Escola. Les persones interessades també poden adreçar-se directament al centre, de dilluns a divendres, de 16h a 19h (Carrer Jaume Huguet, 1, de Valls).

En primer lloc, s’ofereix un taller d’iniciació al coneixement i l’aprenentatge de la ceràmica adreçat també als qui volen ampliar la seva formació i desenvolupar la seva capacitat artística.

Pel que fa a les tècniques de conservació i restauració de mobles hi haurà un taller teòric i pràctic per aprendre a identificar la fusta i altres materials que composen el moble antic. L’alumne aprendrà tractaments adequats per cada matèria i la seva problemàtica.

En l’àmbit de la pintura i el dibuix, tindrà lloc un curs, a partir de 14 anys, per conèixer els diferents processos pictòrics, amb el dibuix com a part del procés.

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona és un espai de formació i alhora un punt de trobada del món de l’ensenyament i la cultura de la demarcació de Tarragona. Impulsat per la Diputació, vol contribuir a augmentar l’oferta formativa de temàtica artística, cultural i patrimonial i a intensificar l’activitat i la producció cultural i artística a les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès. L’objectiu és obrir la porta a nous coneixements i promoure la dinamització del sector artístic i cultural, fortament afectat.

PUBLICITAT