Valls inaugurarà aquest diumenge, a les dotze del migdia, el nou Espai Robert Gerhard, amb la voluntat d’apropar mitjançant una experiència immersiva i interactiva la figura del compositor vallenc.

PUBLICITAT

El nou equipament cultural, ubicat a l’antiga capella de Sant Roc, tindrà dues parts. La primera repassarà tota la trajectòria de Gerhard i en la segona es podran escoltar càpsules de 30 segons de les seves obres.

La iniciativa liderada per l’Institut d’Estudis Vallencs està dirigida per la comissaria  d’art contemporani, Rosa Pera, i han treballat empreses destacades en tecnologia. La responsable del Fons Gerhard de l’IEV, Olga Ger, destaca amb quines finalitats obre l’espai.

L’Espai Gerhard s’articula en dos àmbits separats físicament tot i que vinculats en el concepte: l’Aula Gerhard, inaugurada el 2018, que està més dedicada a la recerca. A més, veu la llum aprofitant el 125è aniversari del naixement del compositor.

PUBLICITAT