Amb motiu de la previsió meteorològica adversa, l’Esmorzar de Veremadors canvia d’ubicació a la sala d’actes de la Cooperativa Agrícola en comptes dels Arcs de Ca Magrané.

PUBLICITAT

Els tiquets encara es poden comprar anticipadament a l’Oficina Municipal de Turisme

L’activitat consistirà amb un esmorzar popular a base de sardines, en un acte que també comptarà amb l’actuació musical del grup La Mitja Cobla Lligabosc. 

L’esmorzar de veremadors és una de les activitats incloses a la campanya “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”, el mercat de la fruita i la verdura de Valls, amb més de vuit segles d’història. L’objectiu de la campanya de promoció del mercat vol posar en valor els productes km0 que s’hi poden trobar i recordar els beneficis de consumir productes de temporada, així com la importància de mantenir els mercats com aposta per a la sostenibilitat de l’activitat de la pagesia i el model de comerç de proximitat.

Per altra banda, dins les activitats de “La Festa de la Verema”, organitzada per la DO Tarragona, s’ha programat la projecció de la pel·lícula “Entre Copes”, el dijous 29 de setembre, a les 20.30 h al Pati de Sant Roc de Valls. El film s’inclou dins la programació del Cine Club Valls de l’IEV d’aquest mes de setembre i abans de la pel·lícula, a les 20 h es servirà una copa de vi de la DO a les persones que hi assisteixin.

PUBLICITAT