Joves i Vella treballen a contrarellotge per plantar-se amb un bon estat de forma el proper 2 d’octubre, a la Tarraco Arena Plaça, en la 28a edició del Concurs de Castells.

PUBLICITAT

Els primers tenen compromís aquest diumenge, a partir de les dotze del migdia, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, a la diada de la Mercè de Colles Convidades. A falta de l’últim assaig i les camises que puguin arrossegar, els de la camisa vermella podrien mirar de portar-hi algun castell superior al 3de9 amb folre.

A la capital catalana, els del carrer d’en Gassó estaran acompanyats dels Minyons de Terrassa i els Castellers de Barcelona.

Per la seva banda, la Vella, a més de l’assaig habitual dels divendres, n’ha convocat un altre d’especial aquest diumenge, a les dotze del migdia, al local social, enfocat a treballar les grans estructures que volen portar a la competició tarragonina.

PUBLICITAT