Bon dia i benvinguts al VallsInfo, l’informatiu diari de Ràdio Ciutat de Valls que us porta tota l’actualitat de la capital de l’Alt Camp d’avui divendres 23 de setembre.

PUBLICITAT

Avui destaquem que ahir per la tarda es va fer l’acte de presentació de la nova xarxa de fibra òptica a Valls, Xaneta. Aquesta es va dur a terme al Teatre Principal i va anar a càrrec de la Fundació Guifi.net.

L’objectiu del projecte Xaneta és proporcionar als vallencs accés a internet a través d’una xarxa de fibra òptica de qualitat, amb un servei de proximitat, més sostenible evitant duplicitat d’infraestructures, lliure d’especulació i a preus econòmics. A més, la gestió de Xaneta és en format bé comú, és a dir, gestionada per tots aquells actors que la impulsen, hi col·laboren i s’hi connecten.

PUBLICITAT