Torna l’activitat política a l’Ajuntament de Valls després del parèntesi estival. Aquest dilluns, a partir de les cinc de la tarda, tindrà lloc la sessió plenària ordinària del mes de setembre amb diversos punts destacats a l’ordre del dia.

PUBLICITAT

A ple, es sotmetrà a votació la proposta d’ordenances per a 2023 que contempla eliminar el rebut de les escombraries que es cobrava a prop de 7.000 places d’aparcaments particulars. A més, tot l’any es perllonga la gratuïtat de les terrasses i es congelen la resta d’impostos. La voluntat de l’equip de govern d’aquestes ordenances ha estat rebaixar la pressió fiscal com a mesura de suport a les famílies davant l’escalada de preus.

D’altres punts a debat seran modificacions de crèdit a Xarxa de Cultura i el Museu de Valls; l’aprovació inicial del Pla de Mesures Antifrau de l’Ajuntament de Valls;  l’aprovació inicial de la modificació de la plantilla del consistori de l’exercici 2022 per canvi del règim jurídic de plaça vacant de conserge d’equipaments; i l’adhesió a l’Associació de Xarxa de municipis per l’economia social i solidària.

Finalment, hi haurà dues mocions relacionades amb la seguretat. La primera del PSC reclamarà un Valls més segur i la segona de la CUP denunciarà la manca de seguretat i la situació crítica en què es troba la ciutat.

Com és habitual, el ple de l’Ajuntament de Valls es podrà seguir en directe a través de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT