Aquest diumenge ha tingut lloc la inauguració de l’Espai Gerhard, un nou recurs interactiu i immersiu de difusió dedicat al compositor vallenc.

PUBLICITAT

Es tracta d’un equipament que planteja tres eixos dins la Capella de Sant Roc; una paret gràfica centrada en la vida de compositor, una instal·lació audiovisual interactiva i un àmbit per a esdeveniments culturals de petit format.

La iniciativa liderada per l’Institut d’Estudis Vallencs està dirigida per la comissaria  d’art contemporani, Rosa Pera, i han treballat empreses destacades en tecnologia. Es podrà visitar els divendres a la tarda i dissabtes i diumenges al matí.

L’Espai Gerhard s’articula en dos àmbits separats físicament tot i que vinculats en el concepte: l’Aula Gerhard, inaugurada el 2018, que està més dedicada a la recerca. A més, veu la llum aprofitant el 125è aniversari del naixement del compositor.

PUBLICITAT