A una setmana de participar al Concurs de Castells, la Colla Joves Xiquets de Valls mostrava el seu domini amb les estructures bàsiques de 9 aquest diumenge a la diada de la Mercè de Colles Convidades de Barcelona.

PUBLICITAT

A la festa major de la capital catalana, els de la camisa vermella plantaven el 5de8, el 3de9 i el 4de9 després d’un intent desmuntat. Un resultat positiu i que els dona molta moral per encarar al màxim la cita de diumenge 2 d’octubre a la Tarraco Arena.

Quan resten només tres assajos, la Joves té en cartera el 5de9, el 2de8 net i el 4de9 net pel Concurs. Fins i tot, està assajant el 3de9 net en cas de necessitar-lo per poder optar al triomf final.

En l’actuació de la plaça de Sant Jaume, els Minyons de Terrassa descarregaven el 3de9, el 5de8 i el 4de8. Pel que fa els amfitrions, els Castellers de Barcelona, assolien la clàssica de 8 amb el 3de8, el 4de8 i el 2de7.

PUBLICITAT