Bon dia i benvinguts al VallsInfo, l’informatiu diari de Ràdio Ciutat de Valls que us porta tota l’actualitat de la capital de l’Alt Camp d’avui dilluns 26 de setembre.

PUBLICITAT

Per començar la setmana destaquem la tornada a l’activitat política a l’Ajuntament de Valls després del parèntesi estival. Aquest dilluns, a partir de les cinc de la tarda, tindrà lloc la sessió plenària ordinària del mes de setembre amb diversos punts destacats a l’ordre del dia.

A ple, es sotmetrà a votació la proposta d’ordenances per a 2023 que contempla eliminar el rebut de les escombraries que es cobrava a prop de 7.000 places d’aparcaments particulars. A més, tot l’any es perllonga la gratuïtat de les terrasses i es congelen la resta d’impostos. La voluntat de l’equip de govern d’aquestes ordenances ha estat rebaixar la pressió fiscal com a mesura de suport a les famílies davant l’escalada de preus.

D’altres punts a debat seran modificacions de crèdit a Xarxa de Cultura i el Museu de Valls; l’aprovació inicial del Pla de Mesures Antifrau de l’Ajuntament de Valls;  l’aprovació inicial de la modificació de la plantilla del consistori de l’exercici 2022 per canvi del règim jurídic de plaça vacant de conserge d’equipaments; i l’adhesió a l’Associació de Xarxa de municipis per l’economia social i solidària.

Finalment, hi haurà dues mocions relacionades amb la seguretat. La primera del PSC reclamarà un Valls més segur i la segona de la CUP denunciarà la manca de seguretat i la situació crítica en què es troba la ciutat.

Com és habitual, el ple de l’Ajuntament de Valls es podrà seguir en directe a través de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT