Valls projectarà pel·lícules del Festival Itinerant de Cinemes Africans de Catalunya al Centre Històric els dies 6, 7 i 8 d’octubre. Aquesta activitat pretén promoure la convivència i cohesió i trencar prejudicis a través del cinema.

PUBLICITAT

El regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà, afirma que l’objectiu és en contribuir amb la construcció d’una societat catalana antiracista. Per altra banda, la tècnica del Fons Català de Cooperació pel Desenvolupament, Nuria Francolí, explica que aquesta iniciativa va néixer a Barcelona i enguany es fa la primera edició itinerant.

Els espectacles tindran lloc a la plaça de la Zeta al 6 d’octubre amb el film ‘We exist’ de Lucien Segura, a la pista del carrer de Sant Francesc al dia 7 amb la pel·lícula ‘Manoliño Nguema’ i l’últim al dia 8 a la plaça de les Garrofes amb dos llargmetratges més.

PUBLICITAT