Després de mesos de treball conjunt entre el servei municipal de Joventut, VallsJove, Vallsgenera, la regidoria de Comerç i Turisme i, l’Agència Catalana de la Joventut, finalment el nou Carnet Jove de Valls es comença a expedir a partir del proper dilluns dia 3 d’octubre.

PUBLICITAT

Els titulars del Carnet Jove de la ciutat veuran modificada la imatge  del carnet, que incorpora l’escut del municipi -a més del de la Generalitat- i la personalització del butlletí, el web i l’APP del carnet, que des d’ara prioritza tots aquells avantatges que puguin gaudir en el seu dia a dia als municipis on viuen, i que se sumen als avantatges que poden gaudir a nivell nacional i internacional.

Així mateix, els joves podran gaudir dels nous avantatges i serveis que s’han incorporat en els darrers mesos a cadascun dels ens locals com a conseqüència de la campanya de captació de comerços que es va iniciar la primavera passada. En total, el nombre d’avantatges és de 65, que són sobretot en l’àmbit del dia a dia dels joves a nivell local com poden ser l’alimentació, l’esport, la formació, la salut, la restauració o la cultura.

Coincidint amb l’expedició dels nous carnets, els 10 ens locals també inicien aquesta una campanya de captació de joves als seus municipis per tal d’animar-los a fer-se el Carnet Jove Local i, d’aquesta manera, eixamplar la comunitat de titulars.

Amb els nous Carnets Joves Locals que es comencen a expedir es pretén potenciar el comerç local de proximitat i fer del Carnet Jove una eina encara més útil pel dia a dia del jovent als seus municipis. Així mateix, aquesta acció respon a la pròpia demanda de milers de joves durant l’acció participativa organitzada el 2017 coincidint amb el 30è aniversari del carnet.

Joventut va iniciar en fase de prova pilot el Carnet Jove Local el 2018 en un total de set municipis catalans. L’èxit de la iniciativa fa que Joventut l’hagi seguit estenent a nous municipis i comarques, com és el cas de Valls.

PUBLICITAT