Bon dia i benvinguts al VallsInfo, l’informatiu diari de Ràdio Ciutat de Valls que us porta tota l’actualitat de la capital de l’Alt Camp d’avui dijous 29 de setembre.

PUBLICITAT

Avui destaquem que L’independentisme es torna a mobilitzar per l’1 d’Octubre. Cinc anys després del referèndum d’autodeterminació, Valls per la República, la plataforma que agrupa l’ANC, Òmnium, Junts, Esquerra i la CUP, ha organitzat una commemoració unitària a la ciutat de Valls amb el lema “Hi som: som-hi!”.

Així, l’acte polític unitari tindrà lloc a la una del migdia a la plaça U d’Octubre, i comprendrà la lectura d’un manifest conjunt i la interpretació d’unes peces musicals. Prèviament, a dos quarts de dotze es farà un debat participatiu al Pati de Sant Roc, al qual es convida tota la ciutadania, per parlar de l’estratègia que ha de seguir el moviment per fer efectiu el mandat del Primer d’Octubre.

Després dels actes a Valls, a dos quarts de tres de la tarda sortiran de l’estació de bus dos autocars cap a Barcelona, organitzats per l’Assemblea Valls-Alt Camp, per participar en la manifestació que començarà a les 5 de la tarda davant l’Arc de Triomf de la capital.

La manifestació està organitzada pel Consell per la República, conjuntament amb l’Assemblea, Òmnium, l’AMI, la Intersindical i la Cambra de Comerç de Barcelona, sota el lema “Defensem l’1 d’Octubre, guanyem la independència”.

PUBLICITAT