Agents de la Policia Nacional han detingut sis persones d’origen albanès, entre Tarragona i Valls, durant l’operació Delhi acusats d’un delicte contra la salut pública. També s’han incautat nombrosos aparells de manteniment de la infraestructura per al cultiu de marihuana.

PUBLICITAT

En una segona fase de l’operació, arran d’una denúncia anònima, es tenia coneixement de l’existència d’una plantació exterior a Valls. Un cop comprovada la seva veracitat i després d’establir diverses vigilàncies, es va observar una finca agrícola de grans dimensions, situada en un polígon de la localitat esmentada amb 4.4476 plantes i 780 grams de cabdells. Aquesta estava vigilada per tres individus d’origen albanès que van ser detinguts per un delicte contra la salut pública.

En paral·lel, a la urbanització tarragonina de la Móra, es va tenir coneixement que un habitatge unifamiliar s’estaven dedicant al cultiu indoor de marihuana i es van tenir tres persones més.

Aquest tipus de plantacions indoor es caracteritzen per un elevat consum d’energia elèctrica mitjançant punxades il·legals. Operaris d’una empresa elèctrica van confirmar un consum elevadíssim per aquest tipus d’edificació.

PUBLICITAT