La cooperativa Sostre Cívic obre inscripcions pel primer projecte d’habitatge social cooperatiu. L’edifici en concret es trobava en desús i ha estat recuperat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls. Aquest comptarà amb 13 habitatges en règim cooperatiu de cessió d’ús d’entre 39 i 86 m2.

PUBLICITAT

El primer tinent alcalde i regidor d’Habitatge de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà, posa en relleu que la ciutat disposi d’un projecte d’habitatge cooperatiu i detalla com funcionarà aquest sistema.

5 dels 13 habitatges es destinaran preferentment a persones menors de 35 anys, famílies monoparentals o majors de 65. El període d’inscripcions comença aquest dimecres 5 d’octubre fins al 13 de novembre i hi hauran tres xerrades informatives, una a l’edifici el dijous 13 d’octubre a dos quarts de sis de la tarda, i dues més en línia el 25 d’octubre i 8 de novembre a les cinc de la tarda.

PUBLICITAT