La programació de Santa Úrsula s’ha desvetllat ja de cara a la seva celebració entre el 14 i el 23 d’octubre. La fira comptarà amb un format que torna a la normalitat prepandèmica amb la Fira de la Canalla a la plaça del Quarter amb l’actuació de la companyia de circ Passabarret, el 30è aniversari de la recuperació del Ball de Bastons i el 10è del Bou de Valls, el correfoc de Santa Úrsula el dia 22, entre d’altres activitats.

PUBLICITAT

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Valls, Laia Castells, destaca com a novetat d’enguany l’acte de cloenda de la fira que es durà a terme al Pati, amb la presència de l’ambaixadora dels Xiquets de Valls, Pilarín Bayés.

I com no pot ser d’altre manera, l’acte més esperat es durà a terme el diumenge 23 amb el duel de les colles castelleres vallenques a la plaça del Blat.

PUBLICITAT