El grup municipal de Junts per Valls, partit majoritari a l’equip de govern del consistori, ha baixat la pressió fiscal davant l’escalada de preus.

PUBLICITAT

La proposta d’ordenances per a 2023, acordada amb Esquerra Republicana  de Catalunya i aprovada inicialment en la sessió plenària del passat 26 de setembre, contempla eliminar el rebut de les escombraries que es cobrava a prop de 7.000 places d’aparcaments particulars i la perllongació de la gratuïtat de les terrasses durant tot l’any vinent.

A més, el govern ha congelat la resta d’ordenances per tercer any consecutiu, inclòs l’IBI que no es modifica des de l’any 2021, malgrat la inflació acumulada del  14%. En una entrevista al programa 21 de Ràdio Ciutat de Valls, el regidor d’Hisenda, Finances i Contractació, Martí Barberà, ha afirmat que són unes ordenances que busquen donar suport a les famílies.

Pel que fa als pressupostos del 2023, els quals s’haurien d’aprovar a finals d’any, Barberà ha apuntat que seguiran la línia dels presentats en l’actual legislatura.

Entre d’altres qüestions, Barberà ha analitzat la crisi del Govern de la Generalitat que viuen Junts i ERC i quines conseqüències pot tenir per Valls. Podeu recuperar l’entrevista sencera a Martí Barberà a la pàgina web de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT