La inauguració del nou local de l’Assemblea Valls, que s’havia ajornat en dues ocasions a causa de la pluja, tindrà lloc finalment aquest diumenge, 9 d’octubre, a les 10 del matí. Així, el sopar popular previst inicialment s’ha convertit en un esmorzar popular, que es farà igualment a la plaça dels Alls, amb 120 persones inscrites.

PUBLICITAT

Després de l’esmorzar popular tindran lloc els parlaments, que aniran a càrrec de Pere Pugès, cofundador de l’Assemblea Nacional Catalana i una de les persones que va ajudar a posar en marxa Valls-Alt Camp per la Independència fa onze anys, i Teresa Guasch, l’actual coordinadora de l’ANC Valls-Alt Camp.

L’ANC Valls-Alt Camp ha buscat un nou emplaçament a Valls per reprendre aquest nou curs l’activitat de promoció de la independència a la ciutat i la comarca. El nou espai, situat al número 2 de la plaça dels Alls, ja ha acollit la primera xerrada del cicle mensual “Objectiu independència”, el 22 de setembre amb Jordi Matas i Ramon Setó, i el 22 d’octubre acollirà la segona, amb el filòleg Gerard Furest.

PUBLICITAT