Després del Concurs de Castells, la temporada castellera segueix el seu camí. Aquest cap de setmana, es preveu un cert relaxament, encara que a Tarragona hi ha prevista una diada destacada al Pla de la Seu, a tocar de la catedral.

PUBLICITAT

Aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, afrontarà la seva última aparició a plaça abans de Santa Úrsula amb l’objectiu de recuperar el pols guanyador perdut a la TAP. A falta de l’últim assaig, els del Portal Nou es plantegen un actuació amb construccions de la gamma alta de 8.

La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau acomiadarà el curs amb la incògnita si hi pot portar alguna de les estructures que li van quedar pendents al Concurs de Castells: el pilar de 7 (que van carregar), el 2de8 o, fins i tot, el 3de8 amb el pilar.

Pel que fa els Xiquets de Reus miraran d’arribar-hi amb algun castell bàsic de 8.

D’altra banda, la Colla Joves Xiquets de Valls manté l’assaig d’aquesta nit, però no tornarà a les places fins diumenge 16 d’octubre, a la una del migdia, a la plaça Vella del Vendrell, en el marc de la diada de Santa Teresa. Els del carrer d’en Gassó estaran acompanyats de la colla local i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

PUBLICITAT