La regidoria d’Urbanisme, Patrimoni i Centre Històric de l’Ajuntament de Valls, en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Vallencs, en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni, exposarà a l’edifici de Sant Roc els plafons informatius i gràfics presentats per part dels diferents gabinets d’arquitectura que han participat en el concurs d’idees.

PUBLICITAT

La mostra s’inaugurarà aquest divendres, a les set de la tarda i, a Sant Roc mateix però a l’Aula Gerhard. Els visitants podran conèixer les propostes d’una altra intervenció al mateix entorn de Sant Francesc. En concret, s’hi exposaran els treballs realitzats pels membres del Centre de Recerca Urbana del Camp (CRUC) de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Reus de la Universitat Rovira i Virgili per a la transformació urbanística de l’anomenada “Porta de Sant Francesc”, entrada a Valls i al centre històric per aquesta zona de la ciutat.

A més d’aquestes mostres expositives de projectes en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni, aquest mateix divendres també s’ha organitzat, a partir de les sis de la tarda, una visita a les obres de recuperació que s’estan duent a terme al tram de la muralla medieval de Sant Antoni, a prop del Portal Nou. Aquesta visita, oberta a tothom, estarà conduïda per l’historiador i president de l’IEV, Francesc Murillo, i la regidora d’Urbanisme, Patrimoni i Centre Històric, Sònia Roca.

PUBLICITAT