La regidora d’Afers Socials de l’Ajuntament de Valls, Teresa Rull  i el president del comitè comarcal de Creu Roja Alt Camp, Joan Miquel Sancho, han signat aquest dijous el conveni anual de col·laboració amb l’objectiu de fomentar la promoció d’activitats de l’entitat. Concretament, en el marc del Programa de distribució d’aliments i el Programa social per a la millora de la salut visual dels infants i adults. Amb aquesta finalitat, l’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Afers Socials, concedeix a Creu Roja Alt Camp una subvenció de 8.000 euros.

PUBLICITAT

L’objecte d’aquest conveni és regular la subvenció concedida a Creu Roja per al foment i la promoció d’activitats de l’entitat, complementàries a les pròpies locals realitzades a través de voluntariat i/o personal contractat per Creu Roja. Aquestes accions consisteixen en actuacions del Programa de distribució d’aliments i del Programa social per a la millora de la salut visual dels infants i adults. A través d’aquest conveni, la Regidoria d’Afers Socials també pretén arribar a un sector més ampli de la població que es troba en una situació d’exclusió social.

PUBLICITAT