Abans de Santa Úrsula, la temporada castellera encara ha de gaudir d’una actuació destacada en el calendari, la de la Fira de Santa Teresa al Vendrell.

PUBLICITAT

Aquest diumenge, a partir de la una del migdia, a la plaça Vella, la Colla Joves Xiquets de Valls s’hi presenta després d’haver aconseguit la segona posició al Concurs de Castells. A falta de l’assaig d’aquest divendres, els del carrer d’en Gassó hi volen anar amb el 3de9 amb folre, el 4de9 amb folre i el 5de8. L’objectiu es recuperar els castellers lesionats a la TAP i afrontar la cita de la plaça del Blat de diumenge que ve amb castells de gamma extra com el 2de8 net i el 4de9 net.

A la capital del Baix Penedès, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, amb algunes baixes, mirarà, també, d’anar-hi amb la tripleta màgica. Pel que fa els Nens del Vendrell optarien per l’estrena del 3de8, estructura que acompanyarien del 4de8 i el 2de7.

Per la seva banda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls no ha programat cap sortida fins a Santa Úrsula. Tot i això, els rosats organitzen un assaig especial aquest diumenge, al migdia, al local del Portal Nou.

PUBLICITAT