El comitè d’empresa de Lear ha convocat noves mobilitzacions després de la realitzada el passat dilluns 10 d’octubre amb gairebé un 100% de seguiment de la plantilla segons el comitè. El dia 11 l’empresa va presentar una primera proposta que el comitè ha rebutjat al·legant que queda molt lluny del que demanen.

PUBLICITAT

Concretament, van proposar un 3% d’augment al salari per sota del 7% que reclama el comitè. Per aquest motiu els dies 17, 19 i 21 d’octubre tornaran a convocar mobilitzacions per tal d’aconseguir apropar l’oferta de l’empresa a les seves demandes. El delegat de CCCO del Comitè d’Empresa de Lear, Brian Guevara, es mostra sorprès i agraït pel suport de la plantilla i espera que es repeteixi durant la setmana vinent. A més, el delegat preveu una reacció de l’empresa per arribar a un acord durant aquesta setmana.

El proper dimarts 18 d’octubre tornaran a reunir-se amb els representants empresarials. Tot i això, Guevara deixa clar que la plantilla de Lear Valls no descarta anar a la vaga si els acords no arriben.

PUBLICITAT