Aquest dissabte 15 d’octubre Valls celebrarà la quarta edició de la fira “Altres Lletres – Fira del pensament crític i l’acció conscient.” La fira comptarà amb gairebé 30 editorials que es repartiran per tota la plaça de la Zeta, la plaça dels Alls i la plaça Pilar Prim. L’augment d’editorials, i el fet que la fira ja ha entrat a diversos circuits literaris del país ha fet que enguany s’ampliï el recinte firal. A més, des de l’organització s’ha treballat perquè hi hagi editorials molt diverses i per a tots els públics, des de la literatura infantil i juvenil, fins a propostes més polítiques, poètiques o de narrativa.

PUBLICITAT

L’espai firal serà compartit amb la fira de roba sostenible i amb l’Ecofira del Camp de Tarragona. De fet, des dels seus inicis la voluntat de la fira ha estat teixir complicitat amb altresiniciatives que ajudin a transformar la societat.Els impulsors d’aquesta fira són el Casal Popular La Turba i Llumull Accions Audiovisuals, que tenen l’objectiu de fer “una fira literària i crítica allunyada de l’època de més saturació editorial com és Sant Jordi”.

Al llarg d’aquesta setmana s’han fet actes previs de la fira, però les activitats centrals es realitzaran dissabte. Ca Lleonard, a la plaça dels Alls, i la plaça de la Zeta seran els escenaris de les presentacions de dissabte. La canalla hi tindrà un paper destacat, amb dues presentacions. Al matí, a les 11h, hi haurà un contacontes i la creació d’una torreta feta amb materials reciclats amb el col·lectiu Al Camp Residu Zero. A la tarda, a partir de les 17:30h, hi haurà un taller de contes a càrrec de Piscina Petit Oceà.

El mateix dissabte destacaran les presentacions de “10 gritos contra la gordofobia” de Magda Piñeyro (11:30h) i “Trenqueu en cas d’emergència” de Carla Vall (18:30h). Tota la informació de la fira es pot trobar actualitzada a les seves xarxes socials.

PUBLICITAT