Repassem el programa d’actes de la Fira de Santa Úrsula 2022 d’aquest diumenge 16 d’octubre .

PUBLICITAT

Taller de cant amb Aba Taano
De les 10.30 h a les 13.00 h. Teatre Principal.
Taller vocal de cant amb músiques africanes a capella ofert per Aba Taano, quintet de gòspel a cappella procedent d’Uganda, guanyadors d’11 premis internacionals. Està dirigit a tot tipus de públic interessat en el cant i el gòspel.
Les persones que participin en el taller tindran l’oportunitat de pujar a l’escenari a cantar al costat d’Aba Taano en un final de concert que es preveu vibrant.
Preu taller i concert del vespre: 30 €
Inscripcions fins dijous 13 d’octubre a info@suitecor.cat
Organitza: SuiteCor

Assaig especial de castells
12.00 h. Local social de la Colla Vella dels Xiquets de Valls
Mentre la Colla Joves actua, com és tradició, a la Fira de Santa Teresa del Vendrell sense estar-se de res i amb l’horitzó posat a la plaça del Blat, la Colla Vella realitza un assaig especial al seu local amb els castellers encamisats, com si es tractés d’anar a plaça. Queda just una setmana. El compte enrere ja no s’atura.

Master Xof
18.00 h. Centre Cultural
Joan Pera ens presenta una comèdia culinària per a gurmets de l’humor.
Amb el restaurant ple a vessar, Joan Pera, amo i cap de cuina de La Perdiueta Eixerida, acaba de saber que la seva família vol tancar i vendre el restaurant amb l’excusa d’una jubilació que mai no ha volgut. Emprenyat i decebut, es tanca a la cuina i decideix, sense ajuda de ningú, preparar un particular i divertit menú degustació per demostrar que encara està en forma.
Preu: 22 € i 24 € / 18 € i 20 € amb el carnet Amics dels Teatres
Entrades a www.valls.cat i a les taquilles del Teatre Principal

Ball
18.30 h. Sala Kursaal
Preu: 5 €, carnet Amics dels Teatres i jubilats 4 €
Organitza: Agència Artística Loren

Concert benèfic de gòspel amb Aba Taano
20.30 Teatre Principal.
Cinc veus càlides plenes d’alegria i dinamisme. Canten a capella escenificant, movent i comunicant amb els assistents. Canten gòspel africà, cant tribal, melodies i versions de temes populars. El conjunt es va originar en un orfenat d’Uganda, resultat del projecte solidari ‘Música para salvar vidas’. La recaptació de l’entrada es destinarà a la iniciativa que té cura de nens orfes ugandesos i els dona formació musical. En acabar el concert, es disposarà una urna al vestíbul de Teatre Principal per tal de poder fer donatius addicionals al projecte solidari.
Preu únic solidari: 10 €
Entrades a www.valls.cat i a les taquilles del Teatre Principal

PUBLICITAT