Repassem el programa d’actes de la Fira de Santa Úrsula 2022 d’aquest dilluns 17 d’octubre.

PUBLICITAT

Valls folklòrica: Xerrada ‘Els diables vallencs, teatre de carrer i joc pirotècnic’
19.30 h. Sala d’actes de l’IEV.
El cicle de divulgació de la Unió Anelles de la Flama fa la seva primera parada a la Fira de Santa Úrsula per parlar d’uns dels seus protagonistes absoluts en els darrers anys: els diables vallencs. De la mà de Salvador Palomar, descobrirem els diversos aspectes que conformen aquest ball, des del vessant teatral fins a la festa de foc.
Organitza: UAF. Col·labora: IEV

Assajos castellers
20.00 h. Locals socials de la Colla Joves Xiquets de Valls i de la Colla Vella dels Xiquets de Valls
Ens trobem ja a la setmana castellera més esperada de l’any. Cal anar polint detalls dels grans castells i els darrers assajos són ben importants. Els Xiquets de Valls ja visualitzen les emocions que viuran a plaça en el seu idil·li amb la patrona de tardor

PUBLICITAT