A pocs dies de la diada de Santa Úrsula, les dues colles vallenques es posen a punt per una de les cites assenyalades de la temporada castellera.

PUBLICITAT

Diumenge al migdia, a la plaça Vella del Vendrell, la Colla Joves Xiquets de Valls participava en la diada de Santa Teresa. Els del carrer d’en Gassó, els quals tornaven a afrontar una sortida després de la segona posició aconseguida al Concurs de Castells, s’anotaven el 5de8, dos intents desmuntats de 3de9 per indecisió de la canalla i el 4de8.

A la mateixa jornada, la Colla Jove Xiquets de Tarragona completava el 5de8, el 3de9 i el 4de8. Els amfitrions, els Nens del Vendrell, alçaven el 4de8, el 3de8 carregat després d’un intent desmuntat i el 5de7.

Pel que fa la Colla Vella aprofitava el diumenge per organitzar un assaig especial al local. Els de la camisa rosada van fer bones proves de 2de8 net, 4de9 amb el pilar, 3de9 net i el pilar de 8.

Tant dilluns, dimecres i divendres, Vella i Joves han convocat a assajos per arribar en bones condicions aquest diumenge, a la plaça del Blat, en una Santa Úrsula que promet ser d’alt nivell.

PUBLICITAT