Aquest dilluns 17 d’octubre, a partir de dos quarts de vuit del vespre, al Convent del Carme, tindrà lloc l’acte oficial de presentació de Teresa Rull com a candidata d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’alcaldia de Valls de cara a les eleccions municipals del 2023.

PUBLICITAT

La presentació de l’alcaldable republicana comptarà amb les intervencions de la diputada al Parlament, Raquel Sans i el president del partit a nivell nacional, Oriol Junqueras.

Recordem que Teresa Rull relleva com a cap de llista a l’actual primer tinent d’alcalde i regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà, el qual va encapçalar la candidatura en els comicis locals del 2011, 2015 i 2019.

A més, Rull és la primera dona de la història que encapçala una llista municipal pels republicans a la capital de l’Alt Camp.

PUBLICITAT