El Museu de Valls i l’Arxiu Comarcal de l’Alt Camp han presentat l’exposició “Els Català, fotògrafs d’un segle. Produïda pel Museu d’Història de Catalunya i l’Arxiu Nacional de Catalunya, l’exposició acosta la trajectòria de la nissaga de fotògrafs, commemorant el centenari del naixement de Francesc Català-Roca, i l’any vinent, del seu germà, Pere Català.

PUBLICITAT

L’exposició permetrà endinsar-se en el llegat de Pere Català i Pic i els seus dos fills, Francesc Català-Roca i Pere Català i Roca, tres fotògrafs d’una mateixa nissaga i màxima exponent de la fotografia catalana. La mostra també posa en relleu la figura de Maria Àurea Català, que també va treballar en el negoci familiar.

Més de cent-cinquanta imatges es presenten a les dues sales del Museu de Valls. Una selecció fotogràfica que pretén convidar a trobar punts comuns entre els autors i a reflexionar lliurement sobre l’extraordinària capacitat comunicativa de la fotografia. A més a més, l’exposició està comissariada pel fotògraf Andreu Català, fill de Francesc Català-Roca.

PUBLICITAT