Una trentena d’editorials es van aplegar aquest dissabte a la plaça dels Alls i la plaça Pilar Prim en el marc de la quart edició de la Fira Altres Lletres. Enguany, la Fira destinada a apropar editorials petites i independents a la ciutadania, ha batut rècord de participants, però també rècord d’assistència.

PUBLICITAT

La trentena d’editorials han valorat positivament l’ubicació d’enguany, que aprofitava el flux de gent que circula durant el dissabte al matí per la ciutat. Una activitat que serveix per continuar amb la dinamització cultural del Centre històric, una línia que fa anys s’impulsa des del Casal Popular la Turba i Llumull Audiovisuals.

L’organització de la fira ha estat feta sempre des del voluntariat i està oberta a tothom que vulgui posar-se a treballar i posar en marxa la cinquena edició. La Fira Altres Lletres té la voluntat de seguir creixent i diversificant, encara més, les editorials i propostes que s’hi poden trobar. 

PUBLICITAT