La vallenca Pepa Plana ha estat distingida amb el Premi Nacional de Circ del Ministeri de Cultura 2022.

PUBLICITAT

Plana ha rebut el màxim guardó estatal de Circ i la clown es mostrava molt sorpresa i satisfeta de poder recoillir els fruits de la feina feta durant tota la seva trajectòria i el seu reconeixement. Així ho explicava la pròpia clown, Pepa Plana,

Plana també ha reivindicat la inversió en el sector cultural i de la comèdia com a eina dinamitzadora per un bon funcionament de la salut mental del públic que el consumeix.

En aquest sentit, la clown ha tocat de peus a terra entre l’èxit i el fracàs i que, tot i el reconeixement, ha continuat reivindicant el paper de la feina ben feta i de seguir lluitant per què el sector cultural segueixi creixent.

Plana també és directora actualment  del Festival de Pallasses d’Andorra i també va rebre aquest reconeixement l’any 2014.

PUBLICITAT