Avui destaquem una notícia de fa poca estona i és que la pallassa Pepa Plana ha estat distingida amb el Premi Nacional de Circ del Ministeri de Cultura 2022. Nascuda a Valls l’any 1965 va estudiar a l’Escola d’Art Dramàtic de Tarragona i es va llicenciar en Art Dramàtic a l’Institut de Teatre de Barcelona l’any 1989. 

PUBLICITAT

L’any 1998 va fundar la seva pròpia companyia d’espectacles, que porta el seu propi nom, amb l’objectiu d’oferir teatre de pallassos per a públic adult. Ha produït espectacles com ‘Despistats’ o ‘Paradís Pintat’. El darrer d’ells va ser el ‘Si tu te’n vas’, el qual va portar a terme durant les Decennals de Valls d’enguany.

També és directora del Festival de Pallasses d’Andorra, del qual va ser co-creadora, va col·laborar amb el Cirque du Soleil entre els anys 2012 i 2013 i ha rebut nombrosos reconeixements com el Premi Nacional de Cultura l’any 2014.

PUBLICITAT