Repassem el programa d’actes de la Fira de Santa Úrsula 2022 d’aquest dijous 20 d’octubre.

PUBLICITAT

Explica’m una tardor. Contacontes amb Moi Aznar
17.30 h. Biblioteca Carles Cardó
Quan ve el temps de collir castanyes, les fulles dels arbres comencen a volar i a molts portals arribaran, amb les fulles, un munt d’històries, contes i cançons… que ens diran que bonica que és la tardor.
Entrada lliure i gratuïta.
Organitza: Biblioteca Carles Cardó

Valls folklòrica: Gegants. Sis-cents anys de festa i tradició. Presentació del llibre amb Carles Freixes i Jan Grau
19.30 h. Sala d’actes de la Biblioteca Carles Cardó
Segona parada del cicle de divulgació de la Unió Anelles de la Flama en el marc del 75è aniversari del Gegant de la Porra i la Geganta de Valls. Carles Freixes i Jan Grau ens presentaran el seu nou llibre Gegants. Sis-cents anys de festa i tradició, nova obra de referència per endinsar-nos en l’origen, la història i el simbolisme dels gegants del nostre
país i més enllà.
Organitza: UAF

Estrena del curtmetratge La mort petita.
20.00 h. JCA Cinemes
Dirigit per la vallenca Júlia Coldwell Serra, és l’estrena a la seva ciutat natal. El curtmetratge està protagonitzat per Anna Alarcón, nominada als Premis Gaudí del 2021. També compta amb presència d’actors vallencs pel que fa a figuració i també en el paper del Quim, interpretat per Nico Fernàndez. Ara mateix el curtmetratge es troba en procés de distribució i de recorregut per festivals. De moment, ha obtingut premis en dos festivals: el Premi Escac a millor curtmetratge, al BCN Film Fest, i el Premi Curtmiratges a millor curtmetratge dirigit per una directora jove, al Cerdanya Film Festival.
Organitza: JCA Cinemes Valls

PUBLICITAT