El Club Bàsquet Valls tindrà un examen complicat aquest cap de setmana davant el Santfeliuenc, un dels equips que enguany s’ha reforçat amb la ment posada en la LEB Plata. Així valora l’entrenador del CB Valls, Víctor Neila, el rival d’aquesta setmana.

PUBLICITAT

Els barcelonins estan proposant un molt bon bàsquet més de 100 punts de valoració cada partit. No només això, l’equip de Sant Feliu està decidint molt bé els seus tirs i és aquí on marquen la diferència. Prop d’un 60% d’encert en tirs de 2 i amb els seus exteriors molt encertats des del triple. 

Remarcant l’aportació de Nil Brià, qui ha anotat el 44% dels triples que ha llençat. Al conjunt visitant també es podrà veure un dels jugadors que ha trepitjat ja el Joana Ballart en més d’una ocasió, l’exjugador del CBT, Jaume Zanca.

El Valls ve de guanyar la darrera jornada en un final d’infart on van superar l’Esparreguera per un punt a la seva pista. El balanç de dues victòries i una derrota situa els de Víctor Neila a la zona noble de la taula.

El partit entre el CB Valls i el Santfeliuenc es disputarà aquest dissabte a les sis de la tarda al pavelló Joana Ballart. 

PUBLICITAT