La directora general de la Cámara de Comercio de España, Inmaculada Riera, presentava divendres 14 d’octubre l’oficina Acelera Pime de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, acompanyada pel president de la Cambra, Josep Maria Rovira, i el seu gerent, Carles Solé. Riera va destacar el paper de les Oficines Acelera Pime com impulsores de la transformació digital de pimes, micropimes, comerços i autònoms del territori. Segons la directora, “l’Oficina Acelera Pime pretén ser un accelerador per aconseguir el canvi digital, i alhora, ha de servir per digitalitzar el circuit de digitalitzadors a través del programa kit digital i la mateixa oficina Acelera Pime”.

PUBLICITAT

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls posa en marxa l’Oficina Acelera Pime per impulsar la transformació digital mitjançant l’adopció d’una cultura de l’ús i aprofitament permanent de les TIC a les estratègies empresarials, un procés d’acompanyament i l’oferta d’eines clau que maximitzin la productivitat i la competitivitat de les empreses, tant a escala nacional com internacional.

La jornada també va servir per donar a conèixer les tres convocatòries del programa Kit Digital, dotat amb un pressupost de 3.000 milions d’euros, i finançat per la Unió Europea. El kit digital té la finalitat de promoure la digitalització a tot el territori nacional amb un gran catàleg de solucions adaptades a les necessitats tecnològiques dels beneficiaris, des de disseny de pàgines web i comerç electrònic, a plans de màrqueting digital i ciberseguretat, entre d’altres.

PUBLICITAT