Aquest diumenge arriba una de les actuacions més esperades de la temporada castellera. Una diada històrica que per les dues colles dels Xiquets de Valls gairebé sempre és el moment més especial del curs.

PUBLICITAT

A falta de l’últim assaig, la Colla Joves pretén repetir el 4de9 sense folre i descarregar el 2de8 sense folre. També té en cartera el 5de9 amb folre i a la recàmera es guarden el 3de9 sense folre. Pere Rico, cap de colla dels del carrer d’en Gassó, afirma el 3 net no és el principal objectiu.

Pel que fa la Colla Vella ha preparat el 2de8 sense folre, el 4de9 amb folre i el pilar, el 3de9 sense folre i el pilar de 8 amb folre i manilles. El cap de colla dels rosats, Albert Martínez, assegura que volen passar pàgina del mal dia al Concurs de Castells.

 La diada de Santa Úrsula de diumenge, a la plaça del Blat, està previst que comenci a partir d’un quart d’una del migdia.

PUBLICITAT