Valls comptarà amb 1.661.034,17 euros per rehabilitar l’edifici de Ca Xapes, el qual ha de servir per avançar en el projecte de retorn de la Llar de Jubilats i Pensionista.

PUBLICITAT

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha publicat aquest dimecres la resolució provisional dels ajuts per rehabilitar edificis públics de titularitat local. En total, finançarà 405 projectes dels 1.065 presentats, elegits en base a criteris de qualitat arquitectònica, solidesa, governança, enfocament integral, innovació i oportunitat. El 53% dels edificis públics a rehabilitar es destinen a ús cultural, esportiu i educatiu.

A la demarcació de Tarragona, s’han concedit 6.146.749,21 euros. A més de Valls, se’n beneficiaran els municipis de Montblanc, La Figuera, Flix, Llorenç del Penedès, L’Arboç, Deltebre,  Amposta i Cunit.

El projecte de Ca Xapes, que es va reactivar el passat mes de juliol, compta, també, amb aportacions de Next Generation, la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Valls.

PUBLICITAT