Avui destaquem que l’Ajuntament de Valls retirarà fins a set torres elèctriques en un tram del torrent del Catllar. Aquesta actuació va començar ahir al matí mentre una grua de grans dimensions s’encarregava de retirar una torre entre l’estació d’autobusos i la Cooperativa Agrícola de Valls.

PUBLICITAT

El grup Enel Endesa estan sent els encarregats de portar-ho a terme amb l’objectiu de retirar elements artificials que afecten el paisatge, recuperar els torrents per obrir-los com un espai d’oci a la natura i modernitzar la xarxa de distribució elèctrica.

Seguint aquesta línia d’actuació, s’espera que l’any vinent comencin les obres per retirar els col·lectors d’aigües residuals dels torrents i l’estació depuradora del polígon industrial. Aquesta obra, acordada entre l’Agència Catalana de l’Aigua (ACN) i l’Ajuntament, té un pressupost de 9 milions d’euros amb el propòsit d’acabar amb les fuites d’aigües residuals als torrents i les pudors que arriben a les zones del Fornàs i el nord de Valls.

PUBLICITAT