La Comunalitat de Valls i l’IMDL Vallsgenera organitzen un nou curs gratuït d’ajudant de cuina i personal de sala. Tindrà lloc del 3 de novembre al 3 de desembre. Aquesta formació està destinada a totes aquelles persones de més de 21 anys o menors de 21 anys que hagin acabat l’Educació Secundària Obligatòria, que es troben en situació d’atur i que puguin estar interessades en formar-se en aquest àmbit, per tal de poder-se inserir professionalment en aquest sector.

PUBLICITAT

L’objectiu del curs és disposar de coneixements teòrics i pràctics en les feines bàsiques relacionades amb la cuina d’un restaurant, i així com les nocions indispensables com a treballadors/es de sala d’un bar o restaurant. La formació no només comptarà amb els continguts relacionats en l’àmbit de la restauració sinó que també comptarà amb càpsules formatives relacionades amb l’Economia Social i Solidària i drets laborals de les treballadores.

Les persones interessades poden inscriure’s al curs a través de la pàgina web de la Comunalitat de Valls o al punt d’atenció físic situat als baixos del carrer Sant Antoni 17, amb horari d’atenció de dilluns a dijous de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h i divendres de 10 h a 13 h o demanant cita prèvia.

PUBLICITAT