La segona cita de la temporada de les ‘Nits de Clàssics’ de Valls serà un homenatge a la desapareguda Victòria dels Àngels. El concert estarà format per un recull de cançons escrites per l’artista i musicades pel pianista i compositor Pedro Pardo. Una estrena que tindrà lloc aquest dijous 27 d’octubre, a les 20h, al Teatre Principal.

PUBLICITAT

Els solistes de l’Orquestra Simfònica Victoria dels Àngels (OSVA), Laia Pujolassos i Ferran Bardolet, juntament amb la soprano Mercedes Gancedo, interpretaran les quatre cançons que en Pedro Pardo va compondre a partir dels poemes de la soprano Victòria dels Àngels. Tot plegat en aquesta formació de trio que ja ha rebut els reconeixements de la crítica en Festivals com el de Peralada o el LIFE Victoria Barcelona.

A la vegada, el concert el complementarà una composició del director de l’OSVA, a través del trio format pel violí, el violoncel i el piano. Tot plegat suposarà un homenatge a la Victòria dels Àngels i a la música de cambra.

El preu per veure aquest concert és 15 euros. Les entrades es poden adquirir a través de www.codetickets.com o de manera presencial a taquilla.

PUBLICITAT